Η HELLAS SERVICE ξεκίνησε τις δραστηριότητες της στο χώρο της οδικής βοήθειας το 1984 με ενα πρόγραμμα γεμάτο σε καλύψεις παρόχες - οικονομία.

Η HELLAS SERVICE έχει πλέον καταξιωθεί στον τομέα οδικής βοήθειας και η επιτυχία στηρίζεται:

  • Στη συνεπή και μακρόχρονη παρουσία της
  • Στην υψήλης ποιότητας τεχνογνωσία της και την υψηλή προστιθέμενη αξία στις σύνθετες λύσεις που διαθέτει
  • Στο εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό για γρήγορες και εγγυημένες λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα
  • Στο πληρέστερο δίκτυο συνεργατών
  • Στην πιστοποίηση που διαθέτει για το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών της
  • Στις ικανότητες και την εμπειρία που διαθέτουν η διευθυντική ομάδα και στο στελεχιακό δυναμικό της.

Η επιτυχημένη παρουσία της HELLAS SERVICE στον χώρο της οδικής βοήθειας με άξονα την πλήρη ανταπόκριση στις ανάγκες της αγοράς και των πελατών της την καθιστά πλέον μία απο τις κορυφαίες στο χώρο της.

Με την διαρκώς αναβαθμιζόμενη επιστημονική κατάρτιση του στελεχιακού της δυναμικού, τις σύγχρονες τεχνολογικά εγκαταστάσεις της, το πρωτοποριακό επιχειρηματικό πνεύμα, την ολοκληρομένη γνώση των αναγκών και απαιτήσεων της αγοράς, το σεβασμό και την πλήρη υποστήριξη του κάθε πελάτη, η HELLAS SERVICE έχει θέσει τις βάσεις που ήδη της επιτρέπουν ν'ανταποκρίνεται μ'επιτυχία στις προκλήσεις και προσκλήσεις της σύγχρονης πραγματικότητας.

Σήμερα που το περιβάλλον της οδικής βοήθειας μεταβάλλεται συνεχώς και η ανάγκη για καλύτερες και οικονομικότερες παροχές, ποτέ όμως εις βάρος της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών, γίνεται όλο και πιό επιτακτική η HELLAS SERVICE είναι πανέτοιμη σύμφωνα με τον νόμο 3651/2008 που ψηφίστηκε από την Ελληνική βουλή και αφορά στην οδική βοήθεια (για το ποιές εταιρίες μπορούν να την προσφέρουν).

Η HELLAS SERVICE είναι από τις πρώτες εταιρίες που ανταποκρίθηκε αμέσως και απέκτησε οριστική άδεια μικτής πανελλαδικής εταιρίας οδικής βοήθειας. Με το πληρέστερο δίκτυο συνεργατών που διαθέτει και με ένα πρόγραμμα γεμάτο από καλύψεις παροχές και προσφορές τέτοιες πού κανουν την HELLAS SERVICE να στέκεται στο ύψος των δίκων σας απαιτήσεων όσο υψηλές και αν είναι.